logga 001

Välkomna till Restaurang Anorak!

Per "Pelle" GT Johansson.

Efter FN-tjänst som kock och ett "kockäventyr" i Gambia gjorde Pelle sin första säsong i Vemdalen 1979-80 på Vemdalsskalet, jobbade i köket och i baren i gamla "Baggen" ett antal säsonger.Var på Vargen säsongen 1986-87. Köpte tillsammans med Hasse Jonsson Skalspassets Servering hösten 1995 och av detta har det  blivit Anorak.. .ojoj vad tiden går : ))

Tina  Östensson.

Gjorde sin första säsong i
Vemdalen/Anorak -95, men började  i restaurangbranschen -85, mest i Stockholm där hon är född och uppvuxen. Har under tiden även utbildat sig till Hudterapeut, Florist och Fytoterapeut (örtterapeut)  "Hemmahäxa" alltså! Har inte köpt liftkort på 9 år...uppdatering 12-ish....

Tess Holmberg
Gör sin fjärde säsong på Anorak,
Brunflo-bördige premiärlejonet och partyprinsessan Tessiluran har hoppar gärna över sista åket och är först på after skin där det gärna får visas någon AIK-match på storbildsteven. Tessiluran har dock obegränsade kvaliteter även yrkesmässigt och hon håller fortet hos oss på Anorak när hon inte är ledig, vilket hon helst inte är - och det är vi ju tacksamma för...

  

Pierre Jarnbrink
Gör sin tredje säsong på Anorak,
Gnagare men ganska trevlig ändå... PJ har åkt skidor i Vemdalen sedan barnsben och säsongat på div. skidorter bla. Norge och Frankrike utöver hemlandet. Efter att ha drivit krogar i Stockholm de senaste åren och blivit mätt på det så hamnade jokern här hos oss i "Who Valley" och cirkeln är så att säga sluten.

Janne Wengelin
Gör sin... ja nu vet vi inte riktigt.. för han har varit här till och från
under årens lopp... Janne, en ur-Stockholmare med 10 års skibummande i Alperna som sedermera emigrerat till Piteå och som vi gillar att ha gästande hos oss. Wenglan syns troligtvis på stighudar med pannlampa vid 06-rycket för att hinna få ett par fina svängar innan han tar plats i vårt kök. 

Ulf Carnö.

Vemdalsskalets original. En legend i bygden. Är i Vemdalen lika ofta som han är i Stockholm. Åker skidor nästan varje dag under säsong - ner till Anorak. Jobbar sporadiskt och sitter  - när han är ledig - alltid i baren, på kortändan och äter gulashsoppa.

Värdefull X-tra hjälp.

TC Jarnbrink Webmaster

Var första gången här i Vemdalen på 60-talet. Är här fem till tio gånger per år. Fotograferar allt och alla. Sitter ofta bredvid Carnö och äter likadan soppa. Älskar Julmust.

jarnbrink.se

 

Björn Hermansson
Trogen Vemdalen sedan 1968 (med kort paus under 70-, 80- och 90-talen). Nu blir vi inte av med honom. Åker faktiskt skidor på alla ledder, oftast till Anorak. När han inte jobbar med vår gästkommunikation och diverse på Anorak, ses han i samma barhörn som Ulf C.

 

ÖPPETTIDER
SE STARTSIDAN!

 

Foto: Mats Håkansson