logga 001

Välkomna till Restaurang Anorak!

Per "Pelle" Johansson.

Efter FN-tjänst som kock och ett "kockäventyr" i Gambia gjorde Pelle sin första säsong i Vemdalen 1979-80 på Vemdalsskalet, jobbade i köket och i baren i gamla "Baggen" ett antal säsonger.Var på Vargen säsongen 1986-87. Köpte tillsammans med Hasse Jonsson Skalspassets Servering hösten 1995 och av detta har det  blivit Anorak.. .ojoj vad tiden går : ))

Tina  Östensson.

Gjorde sin första säsong i Vemdalen -95, men började  i restaurangbranschen -85, mest i Stockholm där hon är född och uppvuxen. Har under tiden även utbildat sig till Hudterapeut, Florist och Fysioterapeut. "Hemmahäxa" alltså! Har inte köpt liftkort på 9 år...

Tess Holmberg
Gör sin tredje säsong på Anorak,

  

Pierre Jarnbrink
Gör sin andra säsong på Anorak,

Pia Östensson
Gör sin första säsong på Anorak, 

Ulf Carnö.

Vemdalsskalets original. En legend i bygden. Är i Vemdalen lika ofta som han är i Stockholm. Åker skidor nästan varje dag under säsong - ner till Anorak. Jobbar sporadiskt och sitter  - när han är ledig - alltid i baren, på kortändan och äter gulashsoppa.

Värdefull X-tra hjälp.

TC Jarnbrink Webmaster

Var första gången här i Vemdalen på 60-talet. Är här fem till tio gånger per år. Fotograferar allt och alla. Sitter ofta bredvid Carnö och äter likadan soppa. Älskar Julmust.

jarnbrink.se

 

Björn Hermansson
Trogen Vemdalen sedan 1968 (med kort paus under 70-, 80- och 90-talen). Nu blir vi inte av med honom. Åker faktiskt skidor på alla ledder, oftast till Anorak. När han inte jobbar med vår gästkommunikation och diverse på Anorak, ses han i samma barhörn som Ulf C.

 

ÖPPETTIDER
SE STARTSIDAN!

 

Foto: Mats Håkansson